Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A profi autófényezés folyamata Budapesten!

Mikor ajánlott az autófényezés, karosszéria javítás Budapesten?

A kárfelvétel elvégzése után a sérült gépjármű kedvező karosszéria javítás árak  melletti folyamata a megbontással kezdődik, mely folyamat célirányosan a karosszéria javítás részére és annak környezetére irányul majd . Ezt követően a sérült karosszériaelemet vagy elemeket eltávolítjuk a gépjárműről. Ezek után a sérülés mértékét megállapítva, ha szükséges a karosszéria fődarabjait helyreállítjuk, vagy azokat cseréljük. Ezen munkafolyamat végeztével az autóba beépítésre kerülnek az új karosszériaelemek melynek végleges rögzítése előtt a járművet teljesen összeszereljük.Karosszéria javítás Budapest és karosszéria javítás 14.kerületben több éves munka tapasztalattal együtt!

Hogyan zajlik a kárügyintézés és kárfelvétel profi kivitelezése?

Teljes körű kárügyintézés Budapesten teljes körű kárügyintézés árak mellett!  A karambolos járművek kárrendezésének egyszerűsítése végett szorosan együttműködünk a biztosítókkal.
A kárt szenvedett ügyfelek jelentős időt és bosszankodást takaríthatnak meg azáltal, hogy a kárügyintézés árak és a javítás egy helyen történik.Kárfelvétel Budapesten és kárfelvétel a 14.kerületben is elérhető időpont egyeztetéssel ! Teljes körű kárügyintézés árak szuper kedvezően! Ha balesetet szenvedett autójával  keresse fel cégünket és mi teljes körű kárügyintézést vállalunk! Az autófényező árak egyike az autókkal kapcsolatos, legösszetettebb műveleteknek. A kárügyintézés, a kárfelvétel gördülékeny lebonyolítása mind-mind olyan feladat, mely gyakran leküzdhetetlen akadálynak tűnik az autósok számára.Kárügyintézés Budapest és kárügyintézés 14.kerületben is korrekt feltételekkel és árakkal! Teljes körű kárügyintézés 14. kerület területén elérhető cégünkkel!

Milyen egy profi autószerviz Budapest 14. kerületében?

Az autófényezés során profi autófényező csapatunk a legmodernebb festékekkel, vízbázisú technológiával, számítógépes színkeverést alkalmazunk, mely biztosítja a tökéletes gyári színelőállítást. Metál vagy gyöngyházmetál autófényezés 14. kerület esetében technológiai színkiegyenlítések segítségével varázsoljuk láthatatlanná a javított területeket.Autófényező 14. kerület műhelyünkben előre egyeztetett időpontban vállaljuk autója fényezését! Autófényezés Budapest és autófényező Budapesten kedvező részletekkel együtt!  Kedvező autófényezés árak és autófényező árak cégünkkel!

Autószerviz 14. kerület  az olajcserétől a műszaki vizsgáig ránk mindenben számíthat ! Ha fontos, hogy autója a legjobbat kapja, akkor ne bízza másra, csak szakemberre! Korszerű adalékrendszerek, megnőtt teljesítmény, olajfogyasztás csökkentés!Autószerviz Budapesten a 14.kerületben található ! Amennyiben több gépjárművel rendelkezik, kérje kollégáinktól flottakedvezményre szóló egyedi ajánlatainkat. Autószerviz kedvező autószerviz árak mellett! Minden esetben a munka megkezdése előtt írásban és / vagy személyes megbeszélés útján előzetes egyeztetés után árajánlatot adunk a várható munkadíj és anyagköltségek részletezésével.

Így üzemel egy profi szerelőműhely, lakatosműhely Budapesten!

Szerelőműhely Budapest területén kedvező szerelőműhely árak mellett, rugalmas feltételekkel. Egyedi ajánlatért kérjük keressen minket bizalommal. Amikor autóját sérülés éri, nehéz olyan szerelőműhely területet találni akiben megbízik, esetleg még akár a kárrendezésben is segíteni tud. Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink számára gyors és teljes körű szerelőműhely 14. kerület szolgáltatást nyújtsunk. Márkaszervizekhez képest kedvezőbb árak mellett, mégis gyorsan, magas minőségben dolgozunk. A professzionális előkészítés egy fényező műhely területén elengedhetetlen egy minőségi autófényezés szempontjából.

Sokan próbálkoznak ezzel kapcsolatban spórolni az idővel, anyaggal, ez azonban előnytelen az lakatosműhely 14. kerület tartósságának szempontjából, nem profi fényező műhely Budapest területeken. Az elsődleges lakatosműhely Budapest jelentősen befolyásolja az fényező műhely 14. kerület minőségét, éppen emiatt kiemelt fontosságú egy profi szakember kiválasztása, aki nemcsak az eredeti ívet, formát, hanem a lemez merevségét is helyreállítja, ami után csak egészen kevés kitt használata szükséges a tökéletes eredeti forma visszaállításához. Ideális a lehető legkevesebb kitt használata, ugyanis a fém és a kitt hő tágulása eltérő, ezért a túl vastag kittréteg később leválhat az autóról. Teljes lakatosműhely igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen kedvező fényező műhely árak és lakatosműhely árak ajánlatot!

0 Tovább

Íme a mixerbeton rendelés folyamata Budapesten!

Mikor szükséges a mixerbeton rendelés, mixerbeton szállítás Budapesten?

betonpumpa árak állagának állapotát az előállítástól a kiszállításon át, teljesen a helyszínre jutásig az eredeti állagában szükséges megtartani. Ezért nem lényegtelen, mely eszköz által kerül kiszállításra. A pumix rendelés folyamatát követő kiszállítás különböző gépjárművekkel történhet. Használhatunk billenő platós teherautót. Ez a legkönnyebb szállítási módszer, de ezek a szállítóautók leginkább csak az F1 betonok szállítására alkalmasak. Szállíthatunk továbbá mixer kocsi segítségével. Ezek a járművek az F2 és F3-as betonok, azaz a kissé képlékeny és képlékeny állagú betonok szállítására felelnek meg. Hatalmas előnyük, hogy szállítás a menete során a betont a konténerben a legjobb állagban képesek megőrizni.

Majd végül szállíthatunk pumix segítségével is. Ez a lehetőség roppant kedvező  betonpumpálás árak mellett érhető el velünk. A beton rendelés Budapesti folyamata során a beton állaga a legjelentősebb. A beton megjelölése során tehát az F betűt követő szám a beton állagát mutatja meg számunkra. Ez azt jelenti, hogy beton rendelés milyen módon folyós, képlékeny az beton állaga.

Ismerje meg a betonpumpálás, mixerbeton rendelés folyamatait!

Pár évvel ezelőtt ehelyett a jelölés helyett konkrét megnevezéseket használtak a szakma területén. Nézzük tehát, mely jelölés mely beton rendelés árak állagot jelez a régi elnevezések szerint: Az F1 az a legkevésbé folyékony beton, az F2 esetében már kissé folyósabb betonról van szó, az F3 pedig a már határozottan folyók betonokat jelöli. Az ezek fölött elhelyezkedő beton szállítás Pest megye már kifejezetten folyékony betonotokat jelölnek, amelyek már önterülő betonfajták. Ha betonkeverővel dolgozunk, akkor nagyon egyszerű a helyzet, a három komponenst addig forgatjuk a dobban, amíg egységes állagú anyagot nem kapunk. A betonozás nem olyan bonyolult művelet mint azt olyan sokan gondolták. Alapvetően három fő összetevőnk lesz: sóder, cement és víz a beton rendelés Budapest során.

Hogyan zajlik a beton rendelés, beton szállítás Budapesten?

A legnagyobb mennyiséget képviselő anyag a sóder, ami folyami homokból és kavicsból áll. Betonozás Budapest egész területén vállalunk kedvező feltételekkel együtt. Betonozás árak miatt keressen minket bizalommal és kérjen beton szállítás árajánlatot e-mailben! A betonozás után beton elméleti kötési ideje 28 nap. Ezen idő alatt nem szabad hagyni, hogy a víz elpárologjon belőle. A mixerbeton gyártása alatt nem csupán cement, kavics és víz összekeverése, ennél sokkal összetettebb és nehezebb mixerbeton Pest megye folyamat.

Az általunk szállított mixerbeton rendelés Pest megye egy nagy gonddal és műszaki feltételeket igénylő kutatás, kísérletezés eredménye, hogy a megfelelő bedolgozási technikák alkalmazását követően a legkifogástalanabb minőségben szolgálja célját. Mixerbeton Budapest területén kedvező feltételekkel szállítunk. Mixerbeton árak korrekt részletekkel. Mixerbeton szállítás alapvetően a megrendelt betontípustól függ. A földnedves beton szállítható gépkocsikkal, azonban a mixerbeton szállítás Pest megye csak mixer gépkocsikkal szállítható, hogy elkerüljük a beton megkötését és rengeteg idegeskedést ezáltal. Mixerbeton szállítás Budapesten ,keresse cégünket bizalommal ! Mixerbeton szállítás árak szuper feltételekkel együtt. A mixerbeton rendelés akár a oldalunkon is leadhatja de még akár e-mailen keresztül is. Mixerbeton rendelés Budapest területén. Mixerbeton rendelés árak cégenként elérhető lehet. Függetlenül attól, hogy minek hívjuk, a betonpumpa bizonyos esetekben elengedhetetlen lehet a használata. Elsősorban akkor van szükségünk, ha valamilyen okokból kifolyólag nehezen megoldható a beton rendelés Pest megye, hogy hogyan juttassuk el a betont oda, ahova szeretnénk. Betonpumpa Budapest területén is rendelhető és kölcsönözhető is akár. A betonpumpálásra azért van szükség ,hogy a beton eljusson oda ahova szükségünk van rá. Betonpumpálás Budapest területén is elérhető korrekt beton szállítás Budapest árakon!

 

0 Tovább

Miért válassza a nádtető építést?

Milyen előnyök szólnak a nádtető építés mellett?

A nádtető építés Budapest esztétikailag és lelkileg is felemelő érzés, mind a benne élők, mind a járókelők számára, ugyanis külseje nagyon barátságos és természetbe illő, továbbá esztétikailag a legvonzóbb formájú tetőkialakításokat is be lehet fonni náddal, ez csupán csak a tervezés és a fantázia részleteinek az apróságán múlik. A nádtető felújítás részletformái építészetileg nagyon elegánsnak tekinthetők. A nádtető javítás Budapest egyéb tetőfedő anyagokhoz viszonyítva igen nagy formagazdagságot valósíthat meg, kedvező nádtető árak mellett, továbbá a tetőtér is beépíthető és tovább fejleszthető, amely remek lakóminőséget biztosít, kedvező nádtető építés árak mellett.

nádtető felújítás Budapest kiválóan ellenáll a vihar, eső és jégeső, továbbá a hasonló időjárási tényezőknek. Ráadásul a téli időszakok során a nádtető hővédő és viszonylag meleg, nyáron pedig hűvös a hőérzete.  Néhány országban már alátámasztották, hogy a nádtető készítés árak néhány év alatt az energiamegtakarítás visszahozzák nekünk. Ez az energiamegtakarítás annak köszönhető, hogy az aktuálisan beállított hőmérsékletet sokáig tartani tudja, ebből adódóan kiváló hőszigetelés terén is, ezért megéri a belefektetett nádtető javítás árak. A nádtető készítés további előnyei közé sorolható, hogy hosszú élettartammal rendelkeznek és költséghatékony nádaratás árak mellett elérhető. Hosszú életet rendszeres karbantartással és esetleges nádtető javítással még tovább megőrzi majd, kedvező nádtető felújítás árak mellett.

Mikor lehet szükséges a nádaratás és nádtető javítás?

A nádtető építés ezért rengeteg előnnyel rendelkezik, ugyanis egy természetes tetőszerkezet, amely nem igényel alá erősítést nem, és nem utolsó sorban pénzt is megtakaríthatunk az építésével. Továbbá napjaink modern világban egy csodás, egyedi képet biztosíthat egy nádtető felépítése. Döntsön Ön is a nádtető építés mellett, és mi biztosítjuk, hogy otthona igazi különlegességgé fog átalakulni! A lakóházak és egyéb épületek egyik jellegzetes és elterjedt teteje a nádtető. A nádtetőt régebben a legtöbb esetben paraszti szakemberek, nádazók kivitelezték. A nádaratás mesterséget képesítéshez sosem kötötték, de egyszóval mondva iparszerűen végezték. Remek kézügyességgel rendelkező szegényparasztok, nincstelen emberek idősebb társaiknak segédkezve sajátították el a nádtető készítés folyamatait.

nádtető építés mellett nádfalak építésével is tevékenykedtek. A nádaratás Budapest területén a nyersanyagbázisának szűkülése végett az utolsó évszázadban rengeteget veszített a súlyából, de olyan vidékeinken, ahol a nád könnyen beszerezhető, még ma is vagy a közelmúltig készítettek új tetőket, esetleg még nádfalakat is. A nádtető Budapest területén régebben kereset kiegészítést biztosított a nádazók számára az év olyan időszakaiban is, amikor sem a mezőgazdaságban, sem más területeken nem volt megfelelő foglalkoztatottság. A nádtető készítés Budapest folyamatát ketten végezték. A tetőn kívül elhelyezkedő nádazó fektette le a nádkévéket, ezután a drótot hosszú, nagyméretű fémtűbe fűzve átdugta a nád között. A segítő fél, aki a padlástérben helyezkedett el, átvette, megszorította és visszatűzte kívülre. A végleges nádtető javítás előtt a nádazó fából készült, fogazott vagy sima lapú, nyeles eszköz segítségével felverte, hogy tömött és sima legyen. Néhány helyen felveretlenül hagyták, ez esetben pedig lépcsőzetes maradt a fedés. A gerincen a felálló nádakat keresztbe lekötötték. A gerincre rengeteg helyen koporsó vagy vályúdeszkát húztak, amelyet hegyes szögben összeerősített és a gerincre ültetett karókkal szorítottak le.

0 Tovább

Hogy zajlik az előkészület a mellplasztikára Soproni klinikánkon?

Kozmetika sebészet Budapesten - a lézersebészet folyamata!

sebészet nem minden esetben látható szemmel, ilyen esetekben a megfelelő helyre vezérlését a vele párhuzamosan futó, és szemmel látható piros, célzó fény alkalmazásával végezzük. Emiatt a kezelés folyamán a páciensnek erre a célra alkalmazott, védő szemüveget szükséges viselnie. Hatalmas előny, hogy a vágás folyamán elzárja a kisereket, ennek köszönhetően vérzés nem következik be, a folyamat mentén csak minimálisan károsítja a környezetét, ezért alig fog érződni sebfájdalom és szinte egyáltalán nem képződik heg sem. A lézersebészet árak iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén! A leggyakrabban alkalmazott beavatkozások az esztétikai sebészet Sopron területén: Lézersebészetlézersebészet Sopron területén egy bonyolult és pontos fizikai-optikai lézer eszközt alkalmaz, amellyel lehetséges előállítani olyan hatalmas energiájú és intenzív, azonos hullámhosszúságú fénysugarat, pontosabban lézersugarat, amely alkalmazásával úgy lehetséges vágni, akárcsak egy szike segítségével, anélkül, hogy az eszközzel megtapintanánk a bőr felületét, ezért nem is áll fent a kontakt fertőzésének a lehetősége.

bőrsebészet árak iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén! Bőrsebészet. - bőrsebészet Sopron területén már egy önálló szakmává fejlődött, nagyon lényeges, hogy a területben már tapasztalt szakember kivitelezze a bőrsebészeti beavatkozást, legyen szó akár az anyajegy eltávolítás vagy a bőrdaganat kimetszés folyamatairól vagy akár a köröm műtéteiről. A gyógyulás folyamatához elengedhetetlen a szakszerű sebészeti ellátás, amely biztosítja a gyógyulás folyamatát, továbbá napjaink esztétikai elvárásainak is teljesen megfelel. Sebészetünk területén hatalmas hangsúlyt fektetünk a bőrsebészeti ellátás maximálisan tökéletes kivitelezésére, ugyanis pácienseink nagy része érzékeny lehet az ilyen típusú műtéti beavatkozásokra.

Mikor lehet szüksége Önnek bőrsebészetre?

Az esztétikai sebészet és kozmetikai sebészet fogalmaiba rengeteg olyan műtét tartozik bele, amelyek célja egy normális, vagy a korábbinál egy jobb külső megkaparintása. Ezek a beavatkozások egy magán sebészet Sopron területén speciális szaktudást követelnek meg, a páciens bőrének és szöveteinek megfelelő előzetes vizsgálatát, pontos vágásvezetési és varratvezetési technikákat a műtétet követő hegesedés minimalizálása miatt.  Botox kezelés. - botox kezelés Sopron területén egy egyszerű, szinte már egy teljesen fájdalommentes injekciós kezeléssel történik. Fontos megemlíteni, hogy a botox kezelés nem tekinthető ráncfeltöltésnek! Kifejtett hatása a mozgató idegvégződéseken az ingerületátvitel akadályozásának köszönhető, ugyanis gátolja a beadás terüeltén elhelyezkedő izmok valamint verejtékmirigyek működését.

Melyek a botox kezelés, hajbeültetés előnyei?

Szemhéj korrekció. - A szem területein keletkezett ráncok az egyik leggyakoribb probléma a kor előrehaladta során. A felső és akár az alsó szemhéj is megereszkedhet, amely problémára a csodakrémek sajnos nem fognak megoldást biztosítani. Erre a megoldás a szemhéj korrekció Sopron területén. Az arcunk területén az egyik legszembetűnőbb változás a szemrésünk és a szemöldökvonalunk megváltozása, pontosabban az ott keletkezett ráncok és a megereszkedett bőr.  Hajbeültetés. - Azon személyek, akik számára zavaró jelenség a hajhullás és a kopaszodás, azok szeretnének hajbeültetést végeztetni. A hajbeültetés Sopron beavatkozás során saját hajat ültetünk át, ezért a hajbeültetési műtét eredményeit minden esetben az adott paciens adottságaihoz és igényeihez viszonyítva vagyunk képesek felállítani.

sebészet Sopron területén kivitelezett beavatkozások választékát a rendelkezésre álló eszközeink, a különböző testrészek kialakítása során alkalmas forradalmi anyagok, továbbá a legújabb sebészi technikák felfedezése lényegesen kiszélesítette. A kozmetikai sebészet Sopron területén történő beavatkozásokat a legtöbb esetben az arcon végzik, a célünk a szépséghibák eltüntetése, a tökéletes arcbőr és az egyes alaki hibák kijavítása. Lézeres ránctalanítás. - lézeres ránctalanítás Sopron területén végzett beavatkozásunkat a ráncos, pigmentfoltos, tág pórussal rendelkező, heges és napfénykárosodott bőrökre ajánljuk. Olyan nők vagy akár férfiak részére, akik rövidebb kezelési időtartammal és minimális hámsérüléssel párhuzamosan szeretnék, hogy a bőrük megújuljon.  Ha bármelyik kezelésünk felkeltette érdeklődését, akkor keressen fel minket bátran és érdeklődjön a kozmetikai sebészet árak felől elérhetőségeinken!

Mellplasztika, hasplasztika, szemhéjplasztika és mini face lift Sopronban!

mellplasztika Sopron napjainkban mind világszinten és mind hazánkban is az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét a nők körében. Nem is meglepő! Ugyanis a kerek, feszes, telt keblek mindig is a nőiesség egyik szimbólumának számítottak. A mellkorrekció Sopron nem csupán a keblek méretének növelésére, hanem a kicsi mellek, vagy kissé megereszkedett mellek formázására is alkalmazható.

Szülést, vagy egy nagyobb arányú fogyást követően a megereszkedett, ráncos és striás hasfali bőr és a zsírfelesleg a legtöbb esetben gondot okozhat viselőjének. Legfőképpen zavaró a kötényszerűen lógó has, amely öltözködés, tisztálkodás során is nehézséget okoz. Azokban a helyzetekben, amikor a hasfali zsírfelesleg eltávolítása nem oldható meg zsírszívás segítségével akkor a hasfalplasztika Sopron a szükséges műtét.

A szem környékén kialakuló ráncok az egyik leggyakoribb probléma a kor előrehaladta során. A felső és az alsó szemhéj is meg tud ereszkedni, amelyre a csoda krémek sem fognak megoldást nyújtani. Erre nyújt viszont tökéletes megoldást a szemhéjplasztika Sopron beavatkozás.

Az utóbbi években rohamosan emelkedik a mini face lift Sopron beavatkozásának a száma. Ennek az az oka, hogy a hölgyek már 40 éves kor körül kezdenek elégedetlenek lenni az arcukkal. Hiszen az állcsont vonalában megereszkedik a bőr, kimélyülnek az orrszárnyaktól a szájzugig húzódó redők, ezáltal pedig az arc fáradt lesz. Ezt az induló folyamatot lassítja és korrigálja ez a kisebb beavatkozás.

0 Tovább

Az Ecom Testvérek újta az E-kereskedelem csúcsára

Az Ecom Testvérek újta az E-kereskedelem csúcsára

A három évvel ezelőtt kezdődött, mesés sikertörténet egy különleges testvérpárral, az Ecom Testvérekkel folytatódik, akik a Covid-járvány idején, Olaszországból indították el vállalkozásukat. A torinói születésű, de részben magyar származású fiatalok a pandémia által sújtott időszakot nem tétlenséggel töltötték. Tizenhat és tizenhét éves korukban, a lezárások alatt, az iskolai tanulmányaik mellett számtalan online kurzust végeztek el, hogy alaposan felkészüljenek az e-kereskedelem világában való boldogulásra.

Ez a kitartás meghozta gyümölcsét: ma már az Ecom Testvérek nevük szerte Európában, sőt a világon is ismertté vált. Az Ecom Testvérek a H-COMMERCE nevű tanfolyamukkal másoknak is segítenek elérni a sikert az online üzleti világban. Hisznek abban, hogy a megfelelő tudással és támogatással bárki képes lehet hasonló sikereket elérni. E programjuk keretében a résztvevők minden szükséges ismeretre szert tehetnek az e-kereskedelem területén: a nyerő termékek kiválasztásától kezdve a marketingen át az adózáson keresztül a vállalkozásuk bővítéséig. A tanfolyamukra jelentkezők között sok a fiatal, de akadnak idősebb, 50 év feletti tanulók is. Az Ecom Testvérek YouTube-csatornájukon megosztott sikersztorik révén tovább inspirálják a közönségüket.

Eleinte nem ment zökkenőmentesen

Az Ecom Testvérek vállalkozása nem ment zökkenőmentesen az elején. Számos projektet és üzleti ötletet próbáltak ki, és ezek közül több is kudarcot vallott. Ezekből tanulva folytatták a munkát, hatalmas lemondások árán. Személyes életüket, mint a partik és a szórakozás, háttérbe szorították, csupán a sportot tartották meg, mint szenvedélyüket. Barátaiknak sem merték elmondani, mit csinálnak, ennyire tartottak a kudarctól. Azonban kitartásuk eredményeképpen több millió dolláros forgalmat generáltak, különösen a kelet-európai e-kereskedelmi piacon.

Az Ecom Testvérek vállalkozásukat Olaszországból irányítva a magyarországi, és ezzel együtt a teljes kelet-közép-európai régióra fókuszáltak. Kezdetben a dropshipping módszerrel kezdtek, ahol a termékeket nem tartották raktáron, hanem harmadik felektől rendelték meg. Később áttértek egy célzottabb üzleti modellre, ahol már saját magyarországi raktárukból kínáltak termékeket, gyors, két napos szállítással és utánvéttel.

Nemcsak a szakmában tűntek ki, hanem személyes életükben is

Az Ecom Testvérek az e-kereskedelem terén elért sikereikkel nemcsak a szakmában tűntek ki, hanem személyes életükben is jelentős tapasztalatokra tettek szert. A fiatalabbik testvér még a gimnáziumi tanulmányai mellett kezeli a vállalkozásukat, valamint az Instagram csatornájukat, amely több mint 40 ezer követővel büszkélkedhet, miközben kiváló zongorista is.

Sikereik eléréséhez több százezer eurót fektettek képzésükbe, mivel céljuk nem csak a piaci résztvevők közé tartozni, hanem a legjobbá válni. Aktív jelenlétük a közösségi médiában, többek között a TikTokon is, folyamatosan frissülő tartalommal segíti őket ebben. Az Ecom Testvérek hangsúlyozzák a magyar fogyasztók bizalmatlanságát, és azt, hogy fontos számukra a gyors szállítás és az utánvétes fizetési lehetőség. A minőségi termékek biztosítása érdekében kínai ügynökük segíti az Ecom Testvéreket a gyártókkal való kapcsolattartásban és a termékek kiválasztásában.

Az Ecom Testvérek egyik legnagyobb büszkesége, hogy a vállalkozásuk elindítása után nem sokkal már képesek voltak luxusnyaralással meglepni az egész családjukat, biztosítva számukra olyan élményeket, amelyekről korábban csak álmodoztak. Ez csak a kezdet, hiszen még hosszú és ígéretes karrier áll előttük.

 

0 Tovább

okoscikkek1

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek