Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az Ecom Testvérek újta az E-kereskedelem csúcsára

Az Ecom Testvérek újta az E-kereskedelem csúcsára

A három évvel ezelőtt kezdődött, mesés sikertörténet egy különleges testvérpárral, az Ecom Testvérekkel folytatódik, akik a Covid-járvány idején, Olaszországból indították el vállalkozásukat. A torinói születésű, de részben magyar származású fiatalok a pandémia által sújtott időszakot nem tétlenséggel töltötték. Tizenhat és tizenhét éves korukban, a lezárások alatt, az iskolai tanulmányaik mellett számtalan online kurzust végeztek el, hogy alaposan felkészüljenek az e-kereskedelem világában való boldogulásra.

Ez a kitartás meghozta gyümölcsét: ma már az Ecom Testvérek nevük szerte Európában, sőt a világon is ismertté vált. Az Ecom Testvérek a H-COMMERCE nevű tanfolyamukkal másoknak is segítenek elérni a sikert az online üzleti világban. Hisznek abban, hogy a megfelelő tudással és támogatással bárki képes lehet hasonló sikereket elérni. E programjuk keretében a résztvevők minden szükséges ismeretre szert tehetnek az e-kereskedelem területén: a nyerő termékek kiválasztásától kezdve a marketingen át az adózáson keresztül a vállalkozásuk bővítéséig. A tanfolyamukra jelentkezők között sok a fiatal, de akadnak idősebb, 50 év feletti tanulók is. Az Ecom Testvérek YouTube-csatornájukon megosztott sikersztorik révén tovább inspirálják a közönségüket.

Eleinte nem ment zökkenőmentesen

Az Ecom Testvérek vállalkozása nem ment zökkenőmentesen az elején. Számos projektet és üzleti ötletet próbáltak ki, és ezek közül több is kudarcot vallott. Ezekből tanulva folytatták a munkát, hatalmas lemondások árán. Személyes életüket, mint a partik és a szórakozás, háttérbe szorították, csupán a sportot tartották meg, mint szenvedélyüket. Barátaiknak sem merték elmondani, mit csinálnak, ennyire tartottak a kudarctól. Azonban kitartásuk eredményeképpen több millió dolláros forgalmat generáltak, különösen a kelet-európai e-kereskedelmi piacon.

Az Ecom Testvérek vállalkozásukat Olaszországból irányítva a magyarországi, és ezzel együtt a teljes kelet-közép-európai régióra fókuszáltak. Kezdetben a dropshipping módszerrel kezdtek, ahol a termékeket nem tartották raktáron, hanem harmadik felektől rendelték meg. Később áttértek egy célzottabb üzleti modellre, ahol már saját magyarországi raktárukból kínáltak termékeket, gyors, két napos szállítással és utánvéttel.

Nemcsak a szakmában tűntek ki, hanem személyes életükben is

Az Ecom Testvérek az e-kereskedelem terén elért sikereikkel nemcsak a szakmában tűntek ki, hanem személyes életükben is jelentős tapasztalatokra tettek szert. A fiatalabbik testvér még a gimnáziumi tanulmányai mellett kezeli a vállalkozásukat, valamint az Instagram csatornájukat, amely több mint 40 ezer követővel büszkélkedhet, miközben kiváló zongorista is.

Sikereik eléréséhez több százezer eurót fektettek képzésükbe, mivel céljuk nem csak a piaci résztvevők közé tartozni, hanem a legjobbá válni. Aktív jelenlétük a közösségi médiában, többek között a TikTokon is, folyamatosan frissülő tartalommal segíti őket ebben. Az Ecom Testvérek hangsúlyozzák a magyar fogyasztók bizalmatlanságát, és azt, hogy fontos számukra a gyors szállítás és az utánvétes fizetési lehetőség. A minőségi termékek biztosítása érdekében kínai ügynökük segíti az Ecom Testvéreket a gyártókkal való kapcsolattartásban és a termékek kiválasztásában.

Az Ecom Testvérek egyik legnagyobb büszkesége, hogy a vállalkozásuk elindítása után nem sokkal már képesek voltak luxusnyaralással meglepni az egész családjukat, biztosítva számukra olyan élményeket, amelyekről korábban csak álmodoztak. Ez csak a kezdet, hiszen még hosszú és ígéretes karrier áll előttük.

 

0 Tovább

Ecom Testvérek: Egy mesébe illő sikertörténet az E-kereskedelem világában

Ecom Testvérek: Egy mesébe illő sikertörténet az E-kereskedelem világában

Egy lenyűgöző sikersztori veszi kezdetét három évvel ezelőtt, a Covid-járvány által sújtott Olaszországban, ahol három fiatal, az Ecom Testvérek elnevezésű, torinói születésű testvérpár tizenhat és tizenhét évesen merítettek ihletet az akkori kihívásokból. Nem hagyva, hogy a körülöttük dúló pandémia elvegye értékes fiatal éveiket, az anyai ágról félig magyar származású fiúk kemény munkával és eltökéltséggel döntöttek úgy, hogy az e-kereskedelem világában hozzák meg álmaikat.

Az Ecom Testvérek mára egy valóra vált mesévé avanzsáltak, elérve nem csak Olaszországban és Magyarországon, de egész Európában is elismertséget. Az online üzleti világban elért kiemelkedő sikerüket megosztva másokkal, a testvérpár létrehozott egy H-COMMERCE nevű tanfolyamot. Elkötelezették magukat, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék azt a tudást és támogatást, amire szükség van az e-kereskedelemmel való sikeres foglalkozáshoz. Az Ecom Testvérek tanfolyama elsajátítható tudást kínál az online vállalkozások felépítéséhez, beleértve a termékválasztástól kezdve a marketingen át az adózási kérdésekig és a vállalkozás növeléséig. Négy hónappal a program indulása után már több száz diák tanul tőlük, különböző korosztályokból és hátterekből.

Az út kezdetén számos kihívással szembesültek

Az út kezdetén számos kihívással szembesültek, több száz különböző projektet és üzleti modellt kipróbálva. A kudarcokból tanulva azonban nem adták fel, és minden nehézség ellenére kitartottak álmaik mellett. Az Ecom Testvérek életéből a szórakozás és a bulizás kikerült, míg a tanulás és a munka előtérbe került. A sport volt az egyetlen szenvedély, amiről nem mondtak le. Az Ecom Testvérek elmondásuk szerint sok áldozatot hoztak azért, hogy elérjék azt a pontot, ahol ma tartanak. Az induláskor még a barátaiknak sem merték bevallani, mit csinálnak, annyira féltek a kudarctól. Azonban az eltelt évek során több millió dolláros forgalmat generáltak az e-kereskedelem terén, különösen a Kelet-Európába irányuló projektjeik révén.

Bár az Ecom Testvérek vállalkozása Olaszországból irányított, tevékenységüket Magyarországra összpontosították, majd a kelet-közép európai régióban bővítették ki. Első lépésként a népszerű dropshipping szolgáltatást alkalmazták, majd áttértek a modellre, ahol a magyarországi raktáruk segítségével célzott termékeket kínáltak 2 napos szállítási idővel és utánvéttel. Az Ecom Testvérek ezen a téren pionírok közé tartoznak, és az első magyarok, akik sikeres nemzetközi e-kereskedelmi vállalkozásokat építettek.

A testvérpár hatalmas elkötelezettséggel és sokszínű ismeretekkel rendelkezik az e-kereskedelem területén. Az évek során több százezer eurót fektettek saját képzésükbe, céljuk pedig nem kevesebb, mint a piac legjobbjai lenni. Az Ecom Testvérek minden fontos közösségi média platformon jelen vannak, például a TikTokon is, folyamatosan frissülő tartalmakkal. Az üzletemberek hangsúlyozzák, hogy a vásárlóik számára különösen fontos a gyors szállítás és az utólagos fizetés lehetősége. Kínai ügynökük segítségével biztosítják, hogy a kiválasztott termékek minősége megfeleljen az elvárásoknak.

Ez a kimagasló eredmény mindössze a kezdet...

Az Ecom Testvérek büszkék arra, hogy vállalkozásuk elindítása után mindössze 17 és 18 évesen már luxusnyaralásra vihették el az egész családjukat. Ez a kimagasló eredmény mindössze a kezdet, és a fiatalok előtt még az egész felnőtt életük áll. A sikertörténetüket megosztva szeretnék inspirálni másokat, és az általuk létrehozott tanfolyammal mindenki számára elérhetővé teszik az e-kereskedelemmel kapcsolatos sikeresség kulisszatitkait. Az Ecom Testvérek nem csak üzletemberek, hanem egy olyan közösség építői is, akik szilárd alapot kínálnak mindazoknak, akik az online vállalkozás világában kívánnak kiteljesedni.

Az Ecom Testvérek sikertörténete nem csupán egy személyes győzelemről szól, hanem a közösségépítésről és az öröm megosztásáról is. Az indulás idején még csak két fiatal srác volt gimnazista korban, de kemény tanulással és kitartással építették fel vállalkozásukat. Az elhivatottságukat és a megszerzett tudásukat szerették volna másokkal is megosztani, ezért hozták létre a H-COMMERCE tanfolyamot.

A programjuk nem csupán egy átlagos online tanfolyam, hanem egy olyan forrás, amelyből bárki meríthet, hogy saját e-kereskedelmi útját építse fel. Az Ecom Testvérek célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék azt a tudást, amelyre szükség van egy sikeres online vállalkozás indításához és vezetéséhez. A programjuk nem csupán elméleti ismereteket kínál, hanem a testvérek saját tapasztalatain keresztül gyakorlati tanácsokat és kulisszatitkokat is megosztanak az Ecom Testvérek.

Az Ecom Testvérek példájából kiderül, hogy a sikerhez vezető út nem mindig könnyű. A testvérpár több száz projektet és üzleti modellt próbált ki, tapasztalva a kudarcok keserű ízét. Azonban ezekből a nehézségekből merítve tanultak, és folyamatosan fejlődtek. Az önmegvalósítás útja tele volt áldozatokkal, de az Ecom Testvérek bizonyították, hogy a kitartás és az elkötelezettség gyümölcsöző eredményeket hozhat.

 

0 Tovább

A magyar felmenőkkel rendelkező Ecom Testvérek elsöprő sikerei az e-kereskedelem piacán!

Ecom Testvérek

A magyar felmenőkkel rendelkező Ecom Testvérek elsöprő sikerei az e-kereskedelem piacán!

Az elmúlt három évben egy mesebeli siker történet bontakozott ki, amelynek gyökerei az Olaszországot erőteljesen érintő pandémia idején eredeztethetők. Egy torinói származású, anyai ágon magyar gyökerekkel rendelkező testvérpár, akit a kényszerű bezártság ösztönzött, hogy mélyen elmerüljenek az e-kereskedelmi kurzusok világában. Az általuk begyűjtött információk és tudás alapján létrehoztak egy sikeres webshopot, majd saját tapasztalataikat és titkaikat kezdték megosztani másokkal.

Az Ecom Testvérek nevű vállalkozásuk gyorsan terjed az olasz és magyar határokon túl, elérve Európa számos részét. Az út azonban nem volt könnyű, és számos kudarcot kellett átvészelnünk. Az Ecom Testvérek lemondtak a bulikról és a szórakozásról, fókuszukat kizárólag a sporton és szenvedélyükön, az e-kereskedelmen tartották.

Az Ecom Testvérek célja, hogy minél több fiatal megismerje az e-kereskedelem ezen modelljét

A kemény munka meghozta gyümölcsét, és vállalkozásuk sikeres e-kereskedelmi és dropshipping szakértőként vált elismertté. Bár már három éve részt vesznek a globális piacon az Ecom Testvérek, büszkén állítják, hogy a magyar e-kereskedelmi piacot is uralják. Céljuk, hogy minél több fiatal megismerje az e-kereskedelem ezen modelljét, és akik ambícióval rendelkeznek, azoknak tanácsokkal és tudással segítsenek az elindulásban.

Az Ecom Testvérek székhelyüket Olaszországból irányítják, de tevékenységüket Magyarországra összpontosították, majd innen terjeszkedtek tovább a teljes kelet-közép európai régióra. A kezdeti sikerüket a népszerű dropshipping szolgáltatással érték el, amely egy olyan rendszer, amikor a vállalkozás nem tartja raktáron saját termékeit. Ehelyett a termékeket egy harmadik féltől, általában nagykereskedőtől vagy a gyártótól szerzik be a vásárlói igények alapján. Később áttértek a privat label modellre, amely magában foglalja a célzott termékekkel való foglalkozást. Ezeket a termékeket a magyarországi raktárukban tárolják az Ecom Testvérek, és mindössze két napos szállítási idővel és utánvéttel juttatják el a vásárlókhoz. A vállalkozásukat támogató csapat több mint tíz munkatársból áll, akik között szerepelnek coachok, customer success managerek és videószerkesztők. Emellett az e-kereskedelem terén tevékenykedő csapatukba weboldalfejlesztők, reklámgyártók és szövegírók is tartoznak, mindannyian azon dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsák az Ecom Testvérek vállalkozás folyamatos fejlődését és sikerét.

Az Ecom Testvéreket ma már elismert e-kereskedelmi és dropshipping szakértőként tartják számon

Az Ecom Testvérek indulása nem volt könnyű, és sok kihívást kellett leküzdeniük. A bulikat és szórakozást háttérbe szorítva, a testvérpár kizárólag a sportra és szenvedélyükre összpontosított. A kemény munka és elszántság azonban gyümölcsözővé vált, és vállalkozásuk ma már elismert e-kereskedelmi és dropshipping szakértőként számon tartják. Bár három éve már a globális piacon tevékenykednek, büszkén vallják, hogy meghatározó szereplők a magyar e-kereskedelmi piacon is.

Az Ecom Testvérek célja, hogy minél több fiatal számára elérhetővé tegyék az e-kereskedelem világát, és segítsék azokat, akik ambícióval rendelkeznek, hogy sikeres vállalkozókká váljanak. Az Ecom Testvérek nem csupán két fiatal vállalkozót jelentenek, hanem egy teljes csapatot is, akik elkötelezettek a siker mellett. Több mint 50 munkatársuk között vannak coachok, customer success managerek és videószerkesztők, akik mind azon dolgoznak, hogy a vállalkozásuk a lehető legmagasabb szinten működjön. Az e-kereskedelmi csapatuk pedig szakértőkből áll, beleértve weboldalfejlesztőket, reklámgyártókat és szövegírókat is, akik mind hozzájárulnak az Ecom Testvérek folyamatos fejlődéséhez és sikeréhez.

0 Tovább

okoscikkek1

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek