Ecom Testvérek

A magyar felmenőkkel rendelkező Ecom Testvérek elsöprő sikerei az e-kereskedelem piacán!

Az elmúlt három évben egy mesebeli siker történet bontakozott ki, amelynek gyökerei az Olaszországot erőteljesen érintő pandémia idején eredeztethetők. Egy torinói származású, anyai ágon magyar gyökerekkel rendelkező testvérpár, akit a kényszerű bezártság ösztönzött, hogy mélyen elmerüljenek az e-kereskedelmi kurzusok világában. Az általuk begyűjtött információk és tudás alapján létrehoztak egy sikeres webshopot, majd saját tapasztalataikat és titkaikat kezdték megosztani másokkal.

Az Ecom Testvérek nevű vállalkozásuk gyorsan terjed az olasz és magyar határokon túl, elérve Európa számos részét. Az út azonban nem volt könnyű, és számos kudarcot kellett átvészelnünk. Az Ecom Testvérek lemondtak a bulikról és a szórakozásról, fókuszukat kizárólag a sporton és szenvedélyükön, az e-kereskedelmen tartották.

Az Ecom Testvérek célja, hogy minél több fiatal megismerje az e-kereskedelem ezen modelljét

A kemény munka meghozta gyümölcsét, és vállalkozásuk sikeres e-kereskedelmi és dropshipping szakértőként vált elismertté. Bár már három éve részt vesznek a globális piacon az Ecom Testvérek, büszkén állítják, hogy a magyar e-kereskedelmi piacot is uralják. Céljuk, hogy minél több fiatal megismerje az e-kereskedelem ezen modelljét, és akik ambícióval rendelkeznek, azoknak tanácsokkal és tudással segítsenek az elindulásban.

Az Ecom Testvérek székhelyüket Olaszországból irányítják, de tevékenységüket Magyarországra összpontosították, majd innen terjeszkedtek tovább a teljes kelet-közép európai régióra. A kezdeti sikerüket a népszerű dropshipping szolgáltatással érték el, amely egy olyan rendszer, amikor a vállalkozás nem tartja raktáron saját termékeit. Ehelyett a termékeket egy harmadik féltől, általában nagykereskedőtől vagy a gyártótól szerzik be a vásárlói igények alapján. Később áttértek a privat label modellre, amely magában foglalja a célzott termékekkel való foglalkozást. Ezeket a termékeket a magyarországi raktárukban tárolják az Ecom Testvérek, és mindössze két napos szállítási idővel és utánvéttel juttatják el a vásárlókhoz. A vállalkozásukat támogató csapat több mint tíz munkatársból áll, akik között szerepelnek coachok, customer success managerek és videószerkesztők. Emellett az e-kereskedelem terén tevékenykedő csapatukba weboldalfejlesztők, reklámgyártók és szövegírók is tartoznak, mindannyian azon dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsák az Ecom Testvérek vállalkozás folyamatos fejlődését és sikerét.

Az Ecom Testvéreket ma már elismert e-kereskedelmi és dropshipping szakértőként tartják számon

Az Ecom Testvérek indulása nem volt könnyű, és sok kihívást kellett leküzdeniük. A bulikat és szórakozást háttérbe szorítva, a testvérpár kizárólag a sportra és szenvedélyükre összpontosított. A kemény munka és elszántság azonban gyümölcsözővé vált, és vállalkozásuk ma már elismert e-kereskedelmi és dropshipping szakértőként számon tartják. Bár három éve már a globális piacon tevékenykednek, büszkén vallják, hogy meghatározó szereplők a magyar e-kereskedelmi piacon is.

Az Ecom Testvérek célja, hogy minél több fiatal számára elérhetővé tegyék az e-kereskedelem világát, és segítsék azokat, akik ambícióval rendelkeznek, hogy sikeres vállalkozókká váljanak. Az Ecom Testvérek nem csupán két fiatal vállalkozót jelentenek, hanem egy teljes csapatot is, akik elkötelezettek a siker mellett. Több mint 50 munkatársuk között vannak coachok, customer success managerek és videószerkesztők, akik mind azon dolgoznak, hogy a vállalkozásuk a lehető legmagasabb szinten működjön. Az e-kereskedelmi csapatuk pedig szakértőkből áll, beleértve weboldalfejlesztőket, reklámgyártókat és szövegírókat is, akik mind hozzájárulnak az Ecom Testvérek folyamatos fejlődéséhez és sikeréhez.