Szerezze meg gyorsan jogosítványát Győri autósiskolánkban!

A vállalatunk autósiskola volánjánál gyorsabban szerezhető meg a jogosítvány. Keresd meg az intenzív gyakorlati képzésünket az autósiskola Győr területénél! C-E kategóriás jogosítvány megszerzése kellene, tárcsázzon fel minket! Az első jogosítvány megszerzése mindenki életében mérföldkőnek tűnik. Kicsit olyan ez mint egy érettségi vizsgára való leckék: tanulás, gyakorlás, izgulás – de hidd el, ezen mindenki átesik egyszer az autósiskola Győr területén! Vezetni megtanulni nem egyszerű, de az biztos, hogy az autósiskola területén megszerzett tudás egy életre szól, ugyanakkor egy életen át fejleszthető. Autósiskola Győr területén kollégáink lesi megkeresését!

A jogosítvány Győr telephellyel működő autósiskolánk abban szeretne segítséget nyújtani, hogy e három alapkövetelményt kellemes körülmények között, türelmes oktatókkal, lehetőleg stresszmentesen tudd elsajátítani. Komoly szakmai múlttal szolgáló  oktatógárdánk mindent megtesz a színvonalas és korrekt szolgáltatásért, illetve azért, hogy minden vizsgád elsőre sikeres legyen a jogosítvány Győr területén!

Ha már eldöntötted, hogy nálunk végzed el a tantermi KRESZ képzés Győr, vagy csak több információt szeretnél megtudni, örömmel várjuk jelentkezésedet e-mailen, irodánkban ügyfélfogadási időben, vagy kapcsolattartónknál telefonon! Tantermi KRESZ képzés Győr területén, embereink  várja megkeresését!

Az oldal jobb oldalán van egy "Induló tanfolyamok" című fül , melyben folyamatosan frissülő információt találsz az autós iskola KRESZ képzés Győr kezdő időpontjairól. Tantermi KRESZ képzés Győr, korrekt összegen  várja a diákokat!

A motoros képzés Győr hétközi és hétvégi változatban heti rendszerességgel csináljuk  az e-learning KRESZ tanfolyam részlegénél.

A motoros képzés Győr szombat és vasárnap vannak 9:00 órától. A hétközi tanfolyamokat igény szerint normál vagy intenzív folyamatban , ennek megfelelően kétszer/négyszer egy héten reggel 09:00 órától vagy délután 18:00 órától tartjuk a B-kategóriás jogosítványnál.